Vedligeholdelse af software

Fejlretning, ændringer og modernisering af IT-systemer
it-konsulenter
SYSTEMUDVIKLING
Vedligeholdelse af systemer

Har din virksomhed brug for vedligeholdelse af et IT-system, som I er afhængige af, men ikke længere har et samarbejde med en leverandør omkring? Vi er vant til at overtage og sikre effektiv vedligeholdelse af software.

Gennem årene har vi opbygget solid erfaringer med at overtage løsninger udviklet af andre leverandører – og stille og roligt tilrette og evt. modernisere systemet.

Fejlretning, ændring og modernisering af IT-systemer

Er der tale om gængs teknologi, kan vi klare det via vores medarbejdere, og er der tale om noget mere specielt, kan vi normalt finde en freelancer i vores netværk, som kan sikre vedligeholdelse af jeres software. I begge tilfælde får du i os en stabil ny udviklings-leverandør, som kan fejlrette og tilpasse løsningen sådan at levetiden forlænges.

Kontakt Centic

Per Schmidt Nielsen, Managing Director

Lad os kigge på jeres kildekode

Når vi møder en virksomhed, der står i denne situation, tager vi et kig på programkoden og på strukturen i databasen. Herved opnår vi hurtigt et overblik over hvor meget levetid der er tilbage for applikationen, og hvor meget den kan tåle at blive ændret. 

Overblik over udfordringer

Når vi møder ældre systemer, kan der være mange forskellige udfordringer. Dels kan programkodens kvalitet være lav, fordi der har været mange forskellige udviklere ind over løsningen, eller løsningen, kan vise sig være bygget i en døende teknologi, hvorfor den resterende levetid vil være begrænset. 

Kvalitet i softwareudvikling

Eksempler på løsninger

Videreudvikling, fejlretning og modernisering

Hovedparten af de eksisterende løsninger vi møder, er egnede til at arbejde videre med og kan videreudvikles på forskellig vis. 

Dels vil vi kunne ændre funktionalitet eller tilføje ny funktionalitet. En anden mulighed er at vi kan gå ind og rette fejl i den eksisterende løsning – både i form af konkrete fejlrettelser eller mere systematisk forbedring af kvaliteten, hvis der generelt er for mange fejl. Endelig er det ofte muligt at modernisere eksisterende IT-løsninger, f.eks. ved at lægge en ny brugerflade på en ældre løsning. 

Softwareudvikling i Ruby on Rails

Udtalelse fra kunde

’’Centic er rigtigt gode til udvikling af kompliceret software, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift af softwaren.’’

Jan Nielsen

Projektchef, Modstrøm Danmark A/S

Centic som udviklingspartner

Centic har udviklet softwareløsninger til private og offentlige virksomheder siden 2008.