Udvikling af softwareløsninger

Vi udvikler softwareløsninger specifikt til jeres virksomhed

Softwareudvikler i Centic smiler
SYSTEMUDVIKLING
Udvikling af softwareløsninger siden 2008

Investeringer i nye softwareløsninger rækker mange år frem i tiden, og en skræddersyet løsning vil ofte give de bedste resultater: Bedre kontrol af processer, større reduktion af omkostninger, bedre grundlag for at skalere forretningen – eller hvad nu årsagen til investeringen er. Det kan være lidt dyrere i opstart, men målt over hele systemets levetid, betaler det sig.

Specialister i agil softwareudvikling

I Centic er vi specialister i udvikling af IT-systemer. Vi laver ikke andet, og derfor er vi et godt valg som leverandør af jeres nye softwareløsning.

Se eksempler på løsninger vi har lavet her.

Kontakt Centic

Per Schmidt Nielsen, Managing Director

Udviklingsprojektet

Et udviklingsprojekt starter med en række møder, hvor vi laver en grundig analyse og beskrivelse af opgaven. Det sikrer at vi udvikler den softwareløsning, som jeres virksomhed reelt har brug for. Beskrivelsen danner samtidig grundlag for tilbuddet på projektet. Der udarbejdes også en visuel prototype, så I kan vurdere, hvordan løsningen kommer til at se ud. 

Et erfarent hold af udviklere

Projekterne gennemføres af vores team erfarne IT-konsulenter og softwareudviklere, som alle arbejder på samme fysiske lokation. Et team består typisk af en projektleder, en udvikler, en tester og en designer. Gennem hele projektet er der tæt dialog med kunden, og vi afleverer hyppigt testversioner for at afstemme behovet så præcist som muligt. Ændrer I mening om funktionaliteten undervejs, tilpasser vi projektet til de ændrede ønsker.   

Kvalitet i softwareudvikling

Eksempler på softwareløsninger
Sikring af pris og kvalitet i softwareløsninger

Vælger I en softwareløsning leveret af Centic, får I et IT-system baseret på teknologier, der ikke kræver licensbetaling – hverken i opstarten eller løbende. I skal kun betale for selve softwareudviklingen. Der vil ikke være skjulte eller løbende udgifter til licens eller opgradering.

I ejer selv kildekoden

I alle løsninger som Centic udvikler fra bunden, ejer vores kunder softwaren, når udviklingsarbejdet er betalt. Vores IT-systemer er stabile og driftssikre, hurtige og brugervenlige. Dels fordi vi bruger de mest moderne teknologier, og dels fordi vi involverer jer grundigt i softwareudviklingen, så løsningerne understøtter jeres arbejdsgange bedst muligt. Resultatet er en løsning der er hurtig og stabil nu, og som holder i mange år.

softwareløsninger

Stor erfaring med agil softwareudvikling

Centics udviklingsteam har stor erfaring som leverandør af skræddersyede, webbaserede IT-løsninger. Vi har udviklet webbaseret software til bl.a. Rambøll, Det Kongelige Teater, Københavns Universitet og Europa-Kommisionen

Udtalelse fra kunde

’’Centic er rigtigt god til kompleks softwareudvikling, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift af softwaren.’’

Jan Nielsen

Projektchef, Modstrøm Danmark A/S

Centic som udviklingshus

Centic har udviklet softwareløsninger til private og offentlige virksomheder siden 2008.