Programmering på timebasis

Kom hurtigt i gang med at få løst din udviklingsopgave med programmering på timebasis

Centic programmere

IT-konsulenter

Brug din IT-konsulent, når det passer dig

Softwareudvikling på timebasis hos Centic betyder, at du som kunde har adgang til en eller flere af vores kompetente IT-konsulenter, når du har brug for programmering. Det kan være spredte timer eller længere projektforløb.

Som kunde hos Centic har du altid en eller flere faste IT-konsulenter, så vi kan være sikre på at den viden, der opbygges om din forretning, og de tilknyttede programmer, udnyttes bedst muligt.

Alle Centics IT-konsulenter har en relevant IT-uddannelse som enten IT-ingeniør eller datalog, samt erfaring fra flere forskellige brancher og udviklingsteknologier.

Styr selv opgaver og budget

Softwareudvikling på timebasis giver dig fuld fleksibilitet i din softwareudvikling. Du kan enten få en programmør, som arbejder fuldtid for dig i en periode, eller benytte den samme person til at løse opgaver efterhånden som de dukker op.

Kontakt Centic

Per Schmidt Nielsen, Managing Director

I begge tilfælde udfører vores IT-konsulent præcis de opgaver, du ønsker udført, og du får hurtigt opgaverne retur til evaluering. Medmindre andet aftales vil konsulenten altid estimere en opgave, og få godkendelse fra dig, inden opgaven påbegyndes.

Al programmering dokumenteres

Al kommunikation mellem Centic og dig dokumenteres gennem vores opgavesystem, så vi undgår at der optstår tvivl om, hvad der skal laves og hvad der er aftalt.

Alt udført arbejde ledsages af grundig beskrivelse af, hvad tiden er brugt på.

Kvalitet i softwareudvikling

Eksempler på softwareløsninger
Samarbejdet med Centic

Programmering på timebasis er som at have sine egne programmører ansat, men kun betale for dem, når man bruger dem.

I Centic arbejder vi typisk sammen med vores kunder i mange år – og det langvarige samarbejde betyder at vi typisk også bliver en sparringspartner for vores kunder.

Fremtidssikret softwareudvikling

I Centic kigger vi fremad og rådgiver om, hvad der er smart at gøre nu for at sikre at softwareløsningerne også er godt kørende på længere sigt. På samme måde rådgiver vores IT-konsulenter også omkring, hvordan løsningerne bygges bedst muligt op i forhold til brugerne.

Noget vores softwareudvikling foregår på kundens adresse. Men de fleste opgaver udføres fra vores kontor, hvor vi f.eks. bruger skærmdeling til at vise, det arbejde som vores IT-konsulenter har lavet.

It konsulent i Centic
Vores IT-konsulenter

Programmering på timebasis varetages altid af IT-konsulenter, som har en solid IT-uddannelse i bagagen og masser af erfaring med softwareudvikling. Det kan både være en fastansat konsulent eller en ekstern fra vores netværk af faste freelancere.

I begge tilfælde er det konsulenter, som er vant til at arbejde professionelt med softwareudvikling, sådan at der programmeres efter branchestandarder, så kodebasen har lang levetid, og er let at overtage for en ny leverandør, hvis det skulle blive aktuelt.

Udtalelse fra kunde

’’Centic er rigtigt god til kompleks softwareudvikling, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift af softwaren.’’

Jan Nielsen

Projektchef, Modstrøm Danmark A/S

Centic som udviklingshus
Centic har udviklet softwareløsninger til private og offentlige virksomheder siden 2008.