IT-konsulenter til udvikling

IT-konsulenter til mindre opgaver eller længerevarende udviklingsprojekter
To softwareudviklere i Centic
SYSTEMUDVIKLING
IT-konsulenter: Tal direkte med en erfaren IT-specialist

IT-konsulenter er normalt det bedste valg, når jeres virksomhed har en udviklingsopgave eller et andet IT-projekt, der skal løses inden for en kort tidshorisont, og I selv har helt styr på, hvad der skal laves. 

Vi finder den rette specialist

Vi finder den IT-specialist, som passer til jeres behov. Og så styrer I selv konsulentens opgaver og har direkte kontrol over, hvad der bliver lavet, og hvor mange timer konsulenten bruger. 

Især når der er tale om udvikling på ældre applikationer, er brug af en konsulent det optimale. Skal der udvikles nye løsninger, anbefaler vi derimod, at det gøres på projektbasis, hvor vi hjælper jer med at finde ud af præcis hvad løsningen skal kunne.

Kontakt Centic

Per Schmidt Nielsen, Managing Director

Vores IT-konsulenter

Centics IT-konsulenter er alle profiler med uddannelse som datalog eller lignende og mange år i IT-branchen i bagagen. De har alle erfaring med IT i flere forskellige brancher og med flere forskellige udviklingsteknologier. Nogle af dem er ansatte i Centic, mens andre er freelancekonsulenter. Uanset, hvilken type de er, har konsulenterne en tung faglig baggrund og god forretningsforståelse. Alle konsulenterne har en baggrund i Danmark. 

Kom hurtigt i gang

En IT-konsulent fra Centic kan hurtigt sætte sig ind i forretningslogikken, forstå det tekniske setup og i løbet af meget kort tid være i gang med at løse opgaven. 

Konsulentopgaverne

De fleste konsulentopgaver ligger inden for udvikling/programmering og spænder fra opgaver på få timer, hvor et specifikt problem skal løses til egentlige udviklingsprojekter.

Skal vi sidde hos jer?

Konsulenten har mulighed for at sidde ude på jeres virksomhed, så dialogen med jeres medarbejdere er optimal, men ofte løses opgaven fra Centics kontor.

Andre konsulentopgaver omfatter: analyse, kravspecifikation, installation, test mm.

Udvikling af webapplikationer
Mobiludvikling
Udvikling af andet
Webapplikationer
Mobiludvikling
Udvikling af andet
Eksempler på løsninger

Udtalelse fra kunde

’’Centic er rigtigt gode til udvikling af kompliceret software, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift af softwaren.’’

Jan Nielsen

Projektchef, Modstrøm Danmark A/S

Centic som udviklingspartner

Centic har leveret IT-konsulenter til private og offentlige virksomheder siden 2008.