System til administration af laptops
Rambøll Danmark A/S
Rambøll case
Udfordringen
Centic leverede en effektiv IT-konsulent, som delvist sad on-site på kundens adresse i Ørestaden. Og derfor blev projektet landet sikkert selv om der var begrænset tid før løsningen skulle være klar.

Løsningen

DLM applikation

Rambøll havde brug for at få udviklet en ny version af den DLM-applikation, som bruges til bestilling af bærbare computere til koncernens medarbejdere
Intern PC-bestilling

I en koncern med 9.000 medarbejdere er bestilling og administration af medarbejdernes personlige computere en opgave der kræver et IT-system. En bærbar har en maksimal levetid hos en medarbejder på 3 år og hertil kommer udskiftninger ved defekt og til nye medarbejdere. Rambøll havde allerede en løsning til håndtering af pc-bestillingen, men den kunne ikke klare opgaven, da der fremadrettet skulle håndteres flere selskaber. Og da denne løsning ikke var egnet til videreudvikling, udviklede Centics konsulent en ny fremtidssikret applikation.

Konsulenten rykker ind

Da den nye løsning skulle være klar til den årlige rulning af medarbejdernes maskiner, var der ingen tid at spilde, og konsulenten rykkede derfor de første dage ind og sad on-site i hovedkontoret i Ørestaden. 

Opbygningen af den nye løsning skred hastigt fremad, fordi konsulenten sad ude hos kunden og hurtigt kunne få svar på sine spørgsmål. Og samtidig havde han også let ved at vise projektejeren, hvordan applikationen udviklede sig så misforståelser blev fanget med det samme. Endelig blev data konverteret over i den nye løsning som en af de første ting, fordi rigtige data gør det lettere at evaluere en applikation under udvikling.

Rambøll

Resultatet

Kort efter aftalen om udviklingen var indgået, sad udvikleren og var i gang hos Rambøll, og der gik ikke mange dage før løsningen samlet var klar til test. Og med et fokuseret testforløb blev applikationen også hurtigt driftsklar, så bestillingen af medarbejdercomputere kunne gennemføres i de enkelte lande som planlagt.

Efterfølgende er softwareløsningen i flere omgange blevet udvidet med ny funktioner, og alt udviklingsarbejdet er udført af den samme konsulent.

Udtalelse fra kunde

“Vi havde sat os selv lidt under pres, med PC- bestillingsløsningen, men heldigvis var der rigtig god fremdrift i Centics konsulent, og måden vi i fællesskab valgte at gribe det an på. Så det endte med at vi nåede det vi skulle. Og timeprisen hos Centic var også yderst rimelige – og kvaliteten var helt i top.”

Tim Munch Jensen

Contract Manager, Rambøll Danmark A/S

Eksempler på andre løsninger vi har lavet
Centic som udviklingspartner
Centic har udviklet softwareløsninger til private og offentlige virksomheder siden 2008.