Parkeringssystem til gæsteparkering
ONEPARK
Parkeringssystem OnePark
Udfordringen
ONEPARK leverer parkeringsløsninger i hele Danmark og har fokus på at udvikle nye og brugervenlige løsninger. En udfordring har tidligere været at der gik mange arbejdstimer på at registrere parkeringer og mange udgifter til porto fordi der skulle sendes parkeringstilladelser til kunderne. Men nu har virksomheden med hjælp fra Centic fået udviklet parkeringssystemet Tap’n’Park, hvor man let kan registrere sin parkering digitalt.

Løsningen

En digital parkeringsløsning

ONEPARK kontaktede Centic, fordi de ønskede at få udviklet et digitalt parkeringssystem, hvor virksomheden slap for at printe og sende parkeringskort til kunderne, og hvor man samtidig kunne gøre det nemmere for parkanterne, så de ikke skulle hente et kort i receptionen og så tilbage med det i bilen.

Resultatet blev Tap’n’Park, en løsning, hvor bruger og administrator af parkeringspladsen selv kan styre gæsteparkeringer enten via administrationsmodulet eller den tablet parkanten møder i receptionen.

Med løsningen har virksomheden sparet ressourcer, fordi der er opgaver der forsvinder og udgifter, der ikke længere er der. Og ikke mindst har man en løsning der er smartere end konkurrenternes.

Levering efter en stram tidsplan

Samarbejdet begyndte med en stram tidsplan. Parkeringsselskabet havde en kunde, der ønskede sig en digital parkeringsløsning akut, og derfor skulle første version af løsningen i luften inden for få uger. Heldigvis kunne Centic begynde at udvikle på systemet inden for få dage, og målet blev nået. To-tre uger efter den indledende snak var version 1 af løsningen i luften.

Videreudvikling af løsningen
Siden første version har ONEPARK haft et tæt samarbejde med Centic om videreudvikling og forbedringer af systemet. Parkeringssystemet er nu mere fleksibelt og kan håndtere flere brugere på forskellige brugerniveauer end tidligere.

Resultatet

Løsningen er udviklet som en webapplikation, lavet i standard open source-webteknologi, hvor både parkanten og administratorer af parkeringspladsen kan tilgå løsningen via en browser. Brugerfladen er opbygget via Bootstrap og standard JavaScript (HTML5) komponenter, der giver stor sikkerhed for at brugerfladen fungerer fejlfrit på tværs af browsere, typer af enheder og skærmstørrelser.

Udtalelse fra kunde

“Fra første møde fik vi opfattelsen af et professionelt og effektivt forretningssetup. Vores ønske viste sig skræddersyet til Centic, og de kunne levere Version 1 med meget kort deadline. Det har været et dynamisk samarbejde, hvor Centic har udvist stor forretningsforståelse – og er et stort aktiv i idefasen. Efter successen med Tap’n’Park, er de næste store projekter allerede i gang. Stor ros og anbefalinger herfra.”

Matthias Junghans Bossen

IT Project Manager, ONEPARK A/S

Eksempler på andre løsninger vi har lavet
Centic som udviklingspartner
Centic har udviklet softwareløsninger til private og offentlige virksomheder siden 2008.