IT-systemer

Udvikling af IT-systemer

Bestem selv hvordan jeres IT-system skal fungere
IT-systemer

Velfungerende IT-systemer er en kritisk faktor for at en moderne virksomhed kan være effektiv. Centic har i mange år udviklet nye IT-systemer til virksomheder, der har haft svært ved at opnå hvad de ville med standardløsninger.

Standard IT-systemer er i princippet billigere i anskaffelse og hurtigere at tage i drift end et system en virksomhed selv får udviklet. Men har man brug for mange tilpasninger, bliver det nemt dyrere med standardsystemet – både fordi tilpasning er dyrt nu og her – og på sigt kommer der også en ekstra regning når standardløsningen skal opdateres.

Derfor bør man overveje et skræddersyet system, hvis man har behov der ikke opfyldes af standardsystemer. Med en skræddersyet løsning kan virksomheden få opfyldt alle sine behov og udvikle løsningen over tid.

Løsningen skal selvfølgelig udvikles af et hus, der er specialister i området, som fx Centic. Alle Centics løsninger udvikles som webapplikationer eller websystemer, der ligger på en server og som tilgås via en almindelig browser som Chrome, Safari eller Firefox. Alle løsningerne kan tilgås på både computer, tablet og smartphone.

Udtalelse fra kunde

‘’Centic er rigtigt gode til udvikling af kompliceret software, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift af softwaren.’’

Jan Nielsen

Projektchef, Modstrøm Danmark A/S

Udviklingsprocessen

Udviklingen af en skræddersyet IT-løsning foregår altid i tæt samarbejde med kunden. Først analyseres behovene og der laves en projektbeskrivelse. Og når programmeringsarbejdet går i gang, er kundens medarbejdere løbende indover og tester løsningen flere gange, sådan at det sikres at den løsning der udvikles reelt passer så godt som muligt til de behov, der er i virksomheden.

IT-systemerne udvikles altid med udvidelse og ændring for øje og med henblik på lang levetid. Omverdenen ændrer sig løbende og det samme gælder virksomheders måde at gøre tingene på. Og derfor vil der altid være behov for tilpasninger, og disse skal selvfølgelig kunne udføres uden at det fører til væsentlige udfordringer.