Softwareudvikling i Ruby on Rails

Softwareudvikling i Ruby on Rails

Bestem selv hvordan jeres IT-system skal fungere
Softwareudvikling i Ruby on Rails
Nyudvikling i Ruby on Rails?

Ruby on Rails er en udviklingsplatform, der er udviklet til at lave webapplikationer med den første version tilbage i 2004. Platformen er kendt for at gøre livet let for udviklerne og for at støtte aktivt op omkring at lave kvalitetssoftware. Derfor kan man næsten altid regne med at en udvikler der arbejder med Ruby on Rails har kompetencerne i orden.

Ruby on Rails er i dag en moden teknologi, som er et godt valg, hvis man skal udvikle et nyt system. Dels har teknologien alt, hvad man har brug for. Samtidig kan man regne med god support mange år fremad. Teknologien er open source og derfor fri for licensbetalinger.

Blandt de mest kendte løsninger, der bruger Ruby on Rails kan nævnes: airbnb, GitHub og Zendesk.

Ruby on Rails kan afvikles på bl.a Linux og Windows og vil i mindre løsninger typisk køre sammen med en MySQL eller postgres database.

Udtalelse fra kunde

‘’Vi er imponerede over hvor hurtigt Centic kunne udvikle vores nye løsning, og hvor få tekniske problemer der har været efterfølgende med løsningen. Centic er et meget professionelt softwarehus.’’

Anne Mette Tofte Petersen 

Driftschef, Fredericia Kommune

Vedligeholdelse af eksisterende Ruby on Rails løsninger

Den danske afdeling af den amerikanske koncern Aramark har i alt 250 medarbejdere ansat offshore. Styringen af bemandingsplaner, kurser, flyvninger mm. foregik tidligere i en lang række Excel-dokumenter. Dette var en udfordring, fordi det hele var bundet op på en enkelt medarbejder. Og de løbende ændringer i informationerne ikke kom videre i systemet af sig selv. De skulle klares pr. telefon.

Det manuelle arbejde er nu reduceret voldsomt. Og kommunikationen mellem administrationen i Esbjerg og medarbejderne er blevet meget bedre efter indførslen af den nye løsning.