Programmør på timebasis

Kom hurtigt i gang med at få løst din udviklingsopgave
softwareprogrammør
SYSTEMUDVIKLING
Brug os, når det passer jer

Programmering på timebasis hos Centic betyder, at du som kunde har adgang til en kompetent IT-specialist, når du har brug for det. Det kan være spredte timer eller længere projektforløb.

Som kunde har du altid en eller flere faste resurser, så vi kan være sikre på at den viden, der opbygges om din forretning, og de tilknyttede programmer, udnyttes bedst muligt.

Alle Centics programmører har en relevant IT-uddannelse som enten IT-ingeniør eller datalog, og med erfaring fra flere forskellige brancher og udviklingsteknologier.

Styr selv opgaver og budget

Programmering på timebasis er den fleksible måde at få udviklet et system på. Du kan enten få en IT-konsulent, som arbejder fuldtid for dig i en periode, eller den samme person kan løse de opgaver der løbende dukker op.

I begge tilfælde udfører programmøren præcis de opgaver, du ønsker udført, og du får hurtigt opgaverne retur til evaluering. Medmindre andet aftales vil vi altid estimere en opgave, og få godkendelse fra dig, inden vi påbegynder en opgave. 

Alle opgaver dokumenteres

Al kommunikation mellem Centic og dig dokumenteres gennem vores opgavesystem, så vi undgår at der optstår tvivl om, hvad der skal laves og hvad der er aftalt.

Alt udført arbejde ledsages af grundig beskrivelse af, hvad tiden er brugt på.

Kvalitet i softwareudvikling

Eksempler på løsninger
Samarbejdet med Centic

Programmering på timebasis er som at have sin egen tekniske medarbejdere, men kun betale for dem, når man bruger dem.

Vi arbejder typisk sammen med vores kunder i mange år – og det langvarige samarbejde betyder at vi typisk også bliver en sparringspartner for vores kunder.

Fremsynet rådgivning

Vi kigger også fremad og rådgiver om, hvad der er smart at gøre nu for at sikre at løsningerne er godt kørende på længere sigt. På samme måde rådgiver vi også omkring, hvordan løsningerne bygges bedst muligt op i forhold til brugerne.

Noget af arbejdet foregår på kundens adresse. Men de fleste opgaver udføres fra Centics kontor, hvor vi fx bruger skærmdeling til at vise, hvad vi har lavet. Dette sikrer effektivitet, når der arbejdes på mindre ting, med flere kunder på samme medarbejder på en dag.

programmør
Programmørprofilerne

Programmering på timebasis varetages altid af personer, som har en solid IT-uddannelse i bagagen og god erfaring. Det kan både være en fastansat medarbejder eller en ekstern fra vores netværk af faste freelancere.

I begge tilfælde er det personer, som er vant til at arbejde professionelt med softwareudvikling, sådan at der programmeres efter branchestandarder, sådan at kodebasen har lang levetid og er let at overtage for en ny leverandør, hvis det skulle blive aktuelt.

Udtalelse fra kunde

’’Centic er rigtigt gode til udvikling af kompliceret software, men det vigtigste er, at de er gode til at forstå processer som i vores tilfælde drejer sig om energibesparelser. Det giver en kvalificeret sparring i udvikling og drift af softwaren.’’

Jan Nielsen

Projektchef, Modstrøm Danmark A/S

Centic som udviklingspartner

Centic har udviklet softwareløsninger til private og offentlige virksomheder siden 2008.