Mere end bare programmering

softwarevirksomhed

Mere end bare programmering

Centic er ikke bare et udviklingshus. Vores team af IT-konsulenter er uddannet til at håndtere processen omkring softwareudvikling fra start til slut. Hele vejen fra første prototype til færdigimplementeret løsning, og videre servicering gennem hele software-løsningens levetid.

softwarevirksomhed

IT-konsulenter på timebasis

Hvis programmering er det eneste du har brug for, kan du også sagtens hyre en af vores IT-konsulenter på timebasis. Aftaler om IT-konsulenter kan være både fuldtid og deltid og det kan være remote eller onsite. Det kan du læse mere om under programmering på timebasis.

Services ud over programmering

Det er ikke givet på forhånd, at du som kunde ved præcis, hvilken softwareløsning, der er den rette for dig. Oftest er vores kunder mest fokuseret på, hvilke forretningsbehov løsningen skal understøtte, og først derefter, hvordan den skal designes og programmeres. Det tager vores processer heldigvis højde for.

Vidste du at Centic også kan stå for:

Udtalelse fra kunde

‘’Centic stillede med et effektivt team til udviklingsopgaven og en agil tilgang til opgaven, så løsningen blev udviklet på lidt under den afsatte tid.’’

Søren Larsen

Københavns Universitet

Udviklingshus med mere

Hos Centic er softwareudvikling mere end bare programmering. Vores IT-konsulenter hjælper dig gerne med at afdække de eksakte behov for den ønskede softwareløsning. Behovene omsætter vi i fællesskab til kravspecifikationer, og herefter er vi i løbende dialog gennem hele udviklingsprocessen.

Et udviklingshus er ofte begrænset til blot at levere udviklingstimer, men hos Centic har vi en anden tilgang. Vi er som software virksomhed specialiseret i at udvikle software-løsninger, der skal kunne holde i mange år. Vælger du Centic som udviklingspartner, får du et team, der følger og videreudvikler gennem hele software-løsningens levetid.

Specialister i softwareudvikling

Centic er et udviklingshus specialiseret i softwareudvikling. Vores IT konsulenter arbejder agilt, og vi er eksperter i webbaserede IT-løsninger med høj driftsstabilitet. Vi har udviklet webbaseret software for en bred vifte af større og mindre virksomheder, herunder Rambøll, Dansk Flygtningehjælp, Københavns Universitet, Aramark og Bureau Veritas.