skift til jira

Jira Software

Centic er skiftet til Jira. Vi får løbende større og mere komplekse systemudviklings-projekter ind, og det øger kravene til projektstyringen.
skift til jira

Hvordan Jira understøtter vores projektstyring i praksis, kan vi bedst forklare ved at lade jer hilse på hjernen bag vores nye setup, Mia Maia.

Mia Maia startede som IT-projektleder i januar og fik en masse tid på hænderne allerede i sin første uge (læs: corona). Det blev starten på en overhaling af vores projektstyring, som nu i endnu højere grad gearer os til at angribe udviklingen af vores kunders systemer ud fra et agilt mindset.

Mia Maia siger selv:

”Som IT-projektleder er jeg ’kundens mand’ i Centic. Det er mit ansvar at realisere projekter og bryde løsningerne ned i mindre udviklingsopgaver. En stor del af mit job er derfor at lytte og forstå problemerne undervejs – og sikre at vi arbejder agilt frem mod en færdig løsning.”

Og lige præcis den agile arbejdsform er noget af det, Jira understøtter:

”Vi levererer hurtigere, og vi slipper for at bevæge os baglæns gennem store projekter. Med Jira kan vi arbejde i et kontinuerligt flow af iterationer og løbende få feedback. Det giver sikkerhed og sikrer konstant fremdrift i projektet.”

Vil du vide mere om, hvordan Jira styrker vores projektstyring? Så skriv til os via hjemmesiden.

skift til jira software