Nyheder fra LinkedIn

Mere end bare udvikling

Hos Centic ønsker vi at hjælpe fremtidens softwareudviklere med at dygtiggøre sig og komme godt ind på arbejdsmarkedet, og når vi åbner vores døre for studerende, får vi mulighed for at dele ud af vores viden, samtidig med at vi får kendskab til nye talenter 🙌

Med Saiuan har vi haft glæde af en engageret og dygtig praktikant, som nu fortsætter sit samarbejde med Centic ved at skrive bachelorprojekt i vores virksomhed.

Saiuan læser til diplomingeniør på SDU, og sammen med sin studiemakker, Amilcar, skal han prøve kræfter med at udvikle en systemdel til en af vores kunder.

Saiuan og Amilcars funktionalitet udvikles under supervision af både erfarne udviklere og en projektleder i Centic, sådan at det ender med at være arbejde af samme kvalitet som andre leverancer fra Centic. Og de to unge kommer til at stifte bekendtskab med alle aktiviteter i udviklingsarbejdet, også mockups, test, estimering mm.

Vi ser frem til at følge Saiuan og Amilcars arbejde og se deres løsning, og vi glæder os over, at de har set en mulighed for at lave et bachelorprojekt hos os 🧠⚡️🤖

#thinkagile

Mere end bare udvikling

Sig hej til Viktor 🧠⚡️🙌

Vi har fået et friskt pust ind i Centic med vores nye studentermedhjælper, Viktor, som er et skarpt, ungt talent inden for softwareudvikling.

Viktor læser på 3. semester til softwareingeniør på SDU, hvor han har opbygget en grundlæggende viden og evner inden for softwareudvikling. Hos os får han nu mulighed for at specialisere sig i Ruby on Rails og lære om arbejdsgangen i et udviklingshus.

For at give Viktor en god start og rig mulighed for at udvikle sine kompetencer er han i gang med et onboarding-projekt, hvor han lærer at udvikle en webapplikation fra bunden af og får styr på hele “stacken”. Derefter glæder vi os til, at han kan lære endnu mere i arbejdet med vores kunder 💪

Viktors gode humør passer perfekt ind i miljøet her i Centic, og uden for kontoret er han en aktiv ung mand, der giver den gas på volleyballbanerne. Vi ser derfor desuden en stor fremtid for ham på vores løbehold til den årlige DHL Stafet! 🏃

Velkommen til, Viktor! 👋

#thinkagile

Mere end bare udvikling

Centic sparer på strømmen 💡

Siden vi flyttede ind i vores nye lokaler i 2018, har vi aldrig tænkt nærmere over vores elforbrug. Vi tænkte nok, at i lækre, moderne lokaler var der styr på det.

Men her efter at vi har fået mangel på strøm i Europa, er vi begyndt at kigge på det, og der er meget at hente på at undgå unødvendigt forbrug af lys og stand-by strøm, at udskifte lyskilder og sætte timer på ventilationsanlæg.

Når vi er færdige med ændringerne, regner vi med at være gået fra det nuværende forbrug, som ligger på et normalt niveau, til ca. det halve. Det er godt både for miljøet, forsyningssikkerheden og vores egen virksomhed.

Der må være meget erhverv i Danmark, som kan gøre det samme 🙌

#thinkagile

Mere end bare udvikling

Velkommen til DSV 🙌🚚🤖

Så kan vi sige velkommen til endnu en ny spændende kunde i form af DSV, en stor international spiller i logistikbranchen.

Udviklingsprojektet starter i næste uge og vi ser frem til samarbejdet.

#thinkagile

Mere end bare udvikling

Er du vores nye IT-projektleder? 🤖🧠⚡

Vi søger en skarp og erfaren IT-projektleder, der kan formidle kundernes behov til konkrete opgaver, inden de gives videre til vores udviklere.

Har du erfaring inden for softwareudvikling og kender du til projektstyring af komplekse udviklingsprojekter? Så er det måske lige dig, vi står og mangler!

Som vores nye IT-projektleder bliver du et vigtigt bindeled mellem vores kunders forretning og den endelige løsning, og du kommer til at indtræde i et team, hvor vi både vægter faglighed og morskab højt.

Læs mere om stillingen her: https://lnkd.in/eCDQhpU

#thinkagile

Mere end bare udvikling

Så er vi taget en tur til Aberdeen for at møde en af vores internationale kunder, Aramark Offshore.

Aramark leverer bl.a. offshore catering til hotelplatforme i Nordsøen, og vi har i samarbejde med dem skabt et digitalt værktøj, hvor de kan håndtere bemandingsplaner, kurser, flyvninger m.m.

Det er altid spændende at gribe fat på store projekter, og vi ser frem til endnu mere digitalisering af arbejdsgange sammen med Aramark.

#thinkagile

Centic på vej til Aramark

Synes godt om

Kommenter

Mere end bare udvikling

Vi har i samarbejde med Gaudium haft fornøjelsen af at udvikle et nyt og intuitivt bestillingssystem 🤖⚡️🧠

Gennem samarbejdet har vi skabt et bestillings- og administrationssystem, som optimerer kundernes købsflow og understøtter Gaudiums administrative processer i forbindelse med bestillinger fra deres kunder.

Gaudium er et hurtigt voksende cateringfirma, som tilbyder eksklusive madoplevelser til samtlige af livets store begivenheder. Med deres brede kundeskare havde Gaudium behov for effektiv administration af ordrer og levering, og gennem vores samarbejde har vi udviklet et system, som er skabt ud fra netop dette behov.

I dag håndterer Gaudium alle bestillinger gennem deres nye bestillingssystem. Det har lettet deres administrative processer betragteligt og frigjort tid, til at de kan fokusere på deres kerneydelse til kunden: At levere fantastisk mad til alle slags events.

Tak for et godt samarbejde, Gaudium 🤝

Læs mere om casen her: https://lnkd.in/eMu34hMv

#thinkagile

Mere end bare udvikling

Hvilken vej skal I gå, når I skal have udviklet et nyt softwaresystem? 🤖⚡️

Hos Centic arbejder vi med softwareudvikling efter det man kalder agile principper, da vores erfaring viser, at dette giver de bedste resultater – både på den korte bane og langsigtet.

Gennem en trinvis proces med jer som kunde udvikler vi et softwaresystem, der er optimalt tilpasset jeres behov, og som giver mulighed for løbende udvikling og tilpasning med udgangspunkt i jeres arbejdsgange. Jeres virksomhed er altid i udvikling, og det skal en softwareløsning også være gearet til.

Læs mere om systemudvikling her:
https://lnkd.in/etGBzJ7u

#thinkagile

Mere end bare udvikling

Byd Carsten velkommen 🧠👋

Vi er utroligt glade for at have fået Carsten ind i Centic-familien, hvor han 1. april tiltrådte med masser af engagement og en stor faglighed, der passer fantastisk sammen med os og vores kunder.

Carsten er derfor også hurtigt blevet en central del af et projekt mellem Centic og Ørsted, hvor hans evner er essentielle i udviklingen af løsningen.

Ved siden af projekterne i Centic har Carsten en stor passion for film, hvilket kommer til udtryk i hans engagement i Glamsbjerg Biograf. Der er han frivillig, og er med til at håndtere hjemmesiden og vise film, ligesom han er medlem af bestyrelsen på 17. år.

Engagement og evnen til at drive projekter fremad har Carsten masser af, og det er præcis det, der er brug for i agil systemudvikling 🙌

#thinkagile

[taggbox widgetid = 57572]